Paskaita įmonėms “Taste Sustainable”
Su „Tvarūs skoniai“ įkūrėja Laura Prievelyte Jukne
Įkvepianti paskaita jūsų įmonės darbuotojams, kuri supažindins su tvarios mitybos principais ir paskatins imtis asmeninio pokyčio gyvenime. Sužinosite, kaip atskirti aplinkai ir sveikatai draugišką maistą, kaip planuoti savaitės meniu, apie sezoninę mitybą ir zero waste gyvenseną. Gausite praktinių patarimų ir receptų kaip išvengti maisto švaistymo, valgyti sveikiau be pėdsako gamtai, sutaupyti pinigų ir laiko.
Kur vyks?
Jūsų įmonės patalpose arba nuotoliniu būdu
Kokia trukmė?
Trukmė 40 min. + laikas klausimams ir atsakymams
Koks formatas?
Lietuvių arba anglų kalba
Kam skirta?
Verslo ir viešojo sektoriaus įmonių darbuotojų edukacijai
Paskaitos metu sužinosite:
- Kas yra tvari mityba?
- Kas bendro tarp tvarumo ir sveikos mitybos?
- Kaip neišleidžiant daug laiko ir pinigų valgyti sveikai ir be pėdsako gamtai?
- Kaip formuoti savo ir aplinkinių tvarumo įpročius?
- Kaip gaminti maistą, kad liktų mažiau atliekų?
- Kaip iš sezoninių ir vietinių produktų suformuoti pilnavertį mitybos planą?
Apie lektorę:
Laura Prievelytė Juknė - „Tvarūs skoniai“ įkūrėja, eko verslininkė, „Zero Waste“ festivalio organizatorė, sveikos gyvensenos entuziastė. Laura jau 4 metai dalinasi savo asmenine kelione link tvaresnės gyvensenos. Nuo kompostavimo bute iki minimalistinės virtuvės ir savaitinio maisto plano. Ji nuolat ieško ir su kitais dalinasi kaip sukurti sveiką harmoniją tarp savo poreikių ir gamtos saugojimo.